Top Panel
woensdag 23 jan 2019
Auto's
..
Bedrijven
..
Woningen
..
Prijzen
..
Afdrukken

Veiligheidsfolie

Shattered win

Polymerische veiligheids & beveiligingsfolies zijn overal te vinden waar glasbreuk een bedreiging vormt – huizen, commerciële gebouwen, winkels, overheidsgebouwen en zelfs auto's. Ze zijn, afhankelijk van het niveau van de benodigde bescherming, verkrijgbaar in verschillende diktes en in een heldere of zelfs een gekleurde versie wanneer u extra bescherming wilt tegen de zon
Ramen in woningen, kantoren en gebouwen hebben tegenwoordig zowel een functionele als een esthetische waarde, maar kunnen plotseling veranderen in gevaarlijke en zelfs dodelijke objecten wanneer ze barsten of breken en glasscherven alle kanten op vliegen. Natuurrampen, ongelukken en criminaliteit vormen een potentieel gevaar voor de meeste glassystemen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.
Gelukkig is er nu een preventieve oplossing die het risico op lichamelijk letsel en schade aan gebouwen aanzienlijk kan verminderen: Trident-veiligheids- en beveiligingsfolies van Johnson Window Films. Door Trident-folie aan te brengen op ramen worden mensen en gebouwen beschermd. De duurzame samenstelling van polymeerfolie en een zeer sterk hechtmiddel blijft stevig op het raam zitten en creëert zo een functioneel 'vangnet' dat het glas bij een inslag op zijn plaats houdt.
Johnson Window Films biedt transparante Trident-folies in diverse diktes en met diverse mogelijkheden op het gebied van zonwering, zodat fel licht en overmatige hitte worden gereduceerd. Minstens 98% van de schadelijke UV-straling die uw meubelen doet verbleken en gezondheidsklachten kan veroorzaken, wordt door alle Trident-folies tegengehouden.

AutoBash

''De beschermende voordelen van Tridentfolie''

• Bescherming tijdens natuurrampen:
Uit onderzoek naar de veiligheid tijdens zware stormen (zoals orkanen en tornado's) is gebleken dat beveiligingsfolie levens kan redden en schade aan onroerend goed kan beperken, omdat rondvliegende voorwerpen niet meer door de ramen naar binnen kunnen komen. Bovendien wijst onderzoek naar aardbevingen uit dat de kans op rondvliegende glasscherven (een belangrijke oorzaak van lichamelijk letsel) aanzienlijk kleiner is wanneer in ramen van huizen en kantoren beveiligingsfolie is verwerkt.

• Bescherming bij ongelukken:
Elk jaar weer vinden er weer allerlei ongelukken plaats waarbij ramen zijn betrokken: iemand schopt een voetbal door de ruit, de grasmaaier slingert een steentje weg, of een kind stoot zich aan de schuifpui. Door de juiste veiligheidsfolie aan te brengen kunt u voorkomen dat dit soort kleine ongelukjes uitdraaien op een bezoekje aan de Eerste Hulp.

• Bescherming tegen overige gevaren:
Criminaliteit en vandalisme zijn tegenwoordig helaas tamelijk gewone verschijnselen. Inbraken, ramkraken en andere vormen van criminaliteit vormen een steeds groter gevaar voor onze persoonlijke veiligheid en voor gebouwen. Trident-folies zijn daarom een noodzakelijke voorzorgsmaatregel tegen vandalen en dieven. Zelfs wanneer een ruit wordt ingeslagen, zorgt veiligheidsfolie ervoor dat het glas bijeengehouden wordt en een eventuele insluiper niet gemakkelijk naar binnen kan komen.

Overige voordelen van Trident:
Houdt warmte tegen en vermindert fel licht – er zijn verschillende tinten verkrijgbaar om de hinderlijke effecten van de zon te minimaliseren
Houdt 98% van de schadelijke UV-straling tegen – hierdoor zal uw interieur (stoelen, bekleding, houten afwerking en dashboard) minder snel verbleken en loopt u minder risico op gezondheidsklachten.
CST™e hardcoat – langere levensduur krasvast.