Top Panel
zaterdag 23 feb 2019
Auto's
..
Bedrijven
..
Woningen
..
Prijzen
..
Afdrukken


7reasFG4LGTrakteer uw woning eens op een speciale behandeling.

Een huis is een van de belangrijkste aankopen die u in uw leven kunt doen. Daarom is het belangrijk dat uw huis de aandacht krijgt die het verdient. U bent dan verzekerd van een comfortabele en veilige leefomgeving voor u en uw gezin. De vele voordelen van raamfolie kunnen u nog meer woongenot bezorgen:

1.Minder verkleuring van het interieur:
veel mensen weten niet dat de schadelijke UV-straling in zonlicht zeer slecht is voor het interieur, bijvoorbeeld houten vloeren, bankstellen, gordijnen, meubelen en zelfs kunstvoorwerpen. Deze straling zorgt ervoor dat veel waardevolle bezittingen op den duur verkleuren. Gelukkig houdt raamfolie tot 99% van de schadelijke UV-straling tegen, zodat niet alleen uw meubelen maar ook uw huid wordt beschermd.

2.Minder hitte:
niemand wil zich onprettig voelen in zijn of haar eigen huis, maar door de warmte van de zon kan de temperatuur in een kamer soms veel te hoog oplopen. Veel mensen lossen dit op door de airconditioning dan maar wat hoger te zetten, maar gelukkig kunt u de warmte in uw huis nu ook reguleren met behulp van raamfolie. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar creƫert u tevens een comfortabeler leefomgeving.

3.Meer privacy:
dankzij ramen kunt u de buitenwereld zien. Maar ramen zorgen ook voor minder privacy. Er zijn vele soorten raamfolies in verschillende tinten verkrijgbaar voor woningen, waardoor uw huis extra privacy krijgt en u toch uitstekend naar buiten kunt blijven kijken.