Top Panel
zaterdag 23 feb 2019
Auto's
..
Bedrijven
..
Woningen
..
Prijzen
..
Afdrukken

20100707 001

Steeds meer eigenaren van bedrijven of gebouwen - van grote kantoren tot kleine winkels - ervaren de voordelen van raamfolie, zoals zonwering en een prettige werkomgeving voor de medewerkers. Enkele van de belangrijkste voordelen van raamfolie voor gebouwen op een rijtje:

 

 1.Energiebesparing:
beheerders van met name grote bedrijfspanden zijn voortdurend op zoek naar manieren om de binnentemperatuur constant te houden. In een gebouw kunnen afwisselend warme en koude zones ontstaan, afhankelijk van waar en wanneer er zonlicht door de ramen valt.

De verwarming en airconditioning (HVAC) worden daarop onnodig aangepast, wat leidt tot hogere energiekosten. Raamfolie kan de warmte reguleren, zodat een evenwichtige binnentemperatuur ontstaat.

2.Verbeterde uitstraling van het gebouw:
u kunt voor een specifieke tint raamfolie kiezen, die precies aansluit bij het ontwerp van uw bedrijfspand. Dit zorgt niet alleen voor een exclusieve uitstraling, maar komt tevens de waarde van uw bedrijfspand ten goede.

3.Meer productiviteit:
voor beheerders van gebouwen is een optimale werkomgeving voor de medewerkers van groot belang. De zon kan echter een nadelig effect hebben op de werkomgeving: te fel licht en te warm, en op andere plaatsen weer te koud omdat de airconditioning daar hoger staat. Door raamfolie aan te brengen wordt de ruimte prettiger om in te werken - en worden uw medewerkers productiever.

20100802 001